top of page

Belangrijke documenten bereikbaar met één muisklik

Algemene voorwaarden
Wij communiceren duidelijk en transparant; ook de kleine lettertjes. Vandaar dat u de algemene voorwaarden, die van toepassing zijn op de opdrachten die onze advocaten met u aangaan, via onze website kunt downloaden. Zo heeft u de algemene voorwaarden altijd tot uw beschikking. Indien u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, dan beantwoorden wij die graag. Zo is het voor iedereen duidelijk welke afspraken wij maken.

Klachtenregeling
Als u tevreden bent over onze dienstverlening, dan horen wij dat graag! Maar ook als u ontevreden bent, gaan wij met u in gesprek. Heeft u een klacht over een van onze advocaten? Dan is onze klachtenregeling van toepassing. De klachtenregeling kunt u hier downloaden.

Privacyverklaring
Over uw privacy hebben wij goed nagedacht. We hebben natuurlijk gegevens van u nodig om ons werk goed te kunnen doen, maar dat betekent niet dat we uw gegevens zomaar ergens laten rondslingeren. Uw gegevens worden bij ons zorgvuldig behandeld. Wilt u weten hoe? U leest er alles over in onze privacyverklaring. Een exemplaar daarvan kunt u hier downloaden.

Downloads

bottom of page