Cuijpers Van Pol Rubberg Advocaten is de gemeenschappelijke handelsnaam van de advocaten mr. J. Cuijpers (KvK-nummer 14127426)  mr. C.C.J. van Pol (KvK-nummer 54116082) en mr. M.J. Rubberg (KvK-nummer 67559913).
 

Cuijpers Van Pol Rubberg Advocaten

Advocaten

Midas Rubberg

mr. M.J. Rubberg

Advocaat

Midas Rubberg is sinds 2013 werkzaam als advocaat. In 2011 rondde hij zijn studie Nederlands Recht af aan de Universiteit Maastricht. Zijn master Strafrecht combineerde hij met een fulltime baan bij het Openbaar Ministerie, waar hij drie jaar werkzaam is geweest. De ervaring die hij daar opdeed, geeft zijn cliënten een unieke voorsprong in strafzaken. Naast het strafrecht is Midas onder andere actief op het gebied van het personen- en familierecht. In beide rechtsgebieden staat Midas zowel meerderjarigen, als minderjarigen, bij. Daarnaast voert hij een algemeen civiele praktijk.

Midas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden strafrecht en personen- en familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

Bij de Raad voor Rechtsbijstand staat Midas ingeschreven als specialist op het gebied van strafrecht, jeugdstrafrecht, civiel jeugdrecht en personen- en familierecht.

Contactgegevens rechtstreeks:
E: rubberg@cpr-advocaten.nl
T: 06 46 76 68 95

  • LinkedIn - grijze cirkel
Cindy van Pol

mr. C.C.J. van Pol

Advocaat

Cindy van Pol is in 2003 beëdigd tot advocaat na afronding van de studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Zij legt volledig toe op het personen- en familierecht. Sinds 2012 is zij werkzaam als zelfstandig advocaat.

Cindy heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied personen- en familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Bij de Raad voor Rechtsbijstand staat Cindy ingeschreven als specialist personen- en familierecht.

Contactgegevens rechtstreeks:
E: vanpol@cpr-advocaten.nl
T: 06 54 90 68 78

  • LinkedIn - grijze cirkel
Sjef Cuijpers

mr. J. Cuijpers

Advocaat

Sjef Cuijpers heeft rechten gestudeerd in Amsterdam en is sinds 1988 advocaat. Hij oefent de algemene rechtspraktijk uit en voert binnen het samenwerkingsverband, evenals zijn collega's, geheel voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uit.

​​

Contactgegevens rechtstreeks:
E: mrjcuijpers@gmail.com